Με τον Κώστα Γιώτη σε Λέχαιο - Περιγιάλι

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010





Σε Λέχαιο και Περιγιάλι βρέθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, το πρωί ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ο Δήμος Μπροστά", κ. Κώστας Γιώτης.

Ο Κώστας Γιώτης περιόδευσε μαζί με στελέχη του συνδυασμού του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συζήτησε για αρκετή ώρα με πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για όσα σχεδιάζει να κάνει από τη θέση του Δημάρχου του νέου διευρυμένου Δήμου Κορινθίων.



Στο πλευρό του Κώστα Γιώτη βρέθηκε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κούτουλας που είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συμπολίτες του από το Δήμο Άσσου - Λεχαίου. Ο Νίκος που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή έχει αγκαλιαστεί ήδη από τους συντοπίτες του που στηρίζουν με θέρμη την υποψηφιότητά του και βλέπουν στον πρόσωπό του την ευκαιρία να βρεθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων ένας άνθρωπος πολύ νέος, άφθαρτος και δυναμικός, με γνώση της κατάστασης του δήμου τους και επίγνωση των προβλημάτων τους.

Τα μηνύματα που παίρνει ο Νίκος καθημερινά είναι πολύ ενθαρρυντικά και η στήριξη πρώτα από όλα των συμπολιτών του τού δίνει δύναμη και πάθος για τη συνέχεια της προεκλογικής του προσπάθειας.


Νίκος Κούτουλας
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κορινθίων
με το συνδυασμό του Κ. Γιώτη «Ο Δήμος Μπροστά»

www.nikoskoutoulas.gr





Οι παγωμένες αντιλήψεις υποχωρούν ... Δυνάμωσε τη φλόγα !