4youth Festival της ΟΝΝΕΔ - 3/10/2010 - Αθήνα

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010




Στο 4youth Festival της ΟΝΝΕΔ, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου 2010 στην Αθήνα, έδωσε το "παρών" ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κούτουλας.

Στο χώρο των εκδηλώσεων υπήρχαν περίπτερα των οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εφημερίδων, το onned web radio, fun park αλλά και οι ειδικές θεματικές διαδρομές προβληματισμού, μέσα από τις οποίες η ΟΝΝΕΔ έχει την ευκαιρία να προβάλει τις θέσεις της για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Το χώρο του 4youth festival επισκέφθηκαν τις δύο ημέρες διεξαγωγής του, μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Νίκος είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που απασχολούν τη νεολαία και συνομίλησε και με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια.

Άλλωστε, η υποψηφιότητα του Β. Κικίλια δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει τους νέους στην πρώτη γραμμή, με ρόλο ενεργό και πρωταγωνιστικό. Δίνει την ευκαιρία σε φρέσκα πρόσωπα να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της ζωής και της Πολιτικής.

Αυτή ακριβώς είναι και η πρόθεση του Νίκου Κούτουλα που εκφράζεται μέσα από την υποψηφιότητά του στο συνδυασμό του Κώστα Γιώτη για το νέο Δήμο Κορινθίων.

Στη φωτογραφία μαζί με το Νίκο και τον κ. Κικίλια είναι η Κατερίνα Οικονόμου, η οποία επίσης θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο νέο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.



Νίκος Κούτουλας
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κορινθίων
με το συνδυασμό του Κ. Γιώτη «Ο Δήμος Μπροστά»

www.nikoskoutoulas.gr





Οι παγωμένες αντιλήψεις υποχωρούν ... Δυνάμωσε τη φλόγα !